Els nostres

VALORS I SOLIDARITAT

Vivim els valors com a experiència solidària, aportant la nostra implicació.

La solidaritat forma part de tota la nostra formació.

Cada curs treballem per col·laborar en un espai, una iniciativa social.

Fem que els alumnes es comprometin personalment, coneguin, experimentin, valorin i s’impliquin en un món més sostenible, més solidari, més flexible, més humà… Treballem amb les diferents entitats de la ciutat: ADENC i la cura del Riu Ripoll, la gossera municipal, Càritas, Emaus, Gent gran, escoles bressol…

 

ART

L’art és una fortalesa de la nostra escola a través de la música, l’edició digital i gràfica i el disseny fem que l’art formi part del nostre entorn, del nostre dia a dia, de la nostra activitat.

Fem de la MÚSICA un art vivencial. Podem aprendre a toca un instrument, a cantar, a formar part d’un grup musical o d’un projecte música i podem aprendre a escoltar, a sentir a reconèixer a gaudir i a valorar la música, la seva història.

L’edició digital: tot el que les noves tecnologies ens faciliten en el tractament de les imatges, en el seu moviment, en la seva comunicació, en la seva animació.

L’edició gràfica, l’art gràfic com a mitjà d’expressió, aprendre a observar i a identificar tota la bellesa que ens envolta, per fer el nostre entorn més bonic. Que tot el que produïm tingui personalitat i l’elegància i desperti els sentits.

El disseny i saber treballar la nostra part més sensible donant-li valor i posant en relleu la creativitat personal dels nostres alumnes. El nostre disseny és emocional, sensible, amb caliu i és especial, tan especial com els nostres alumnes i com la nostra escola.

 

SALUT

Perquè el moment evolutiu dels nostres alumnes és de canvi constant i espectacular, perquè en molt poc temps passen de nens a joves, perquè és una de les etapes més importants de la vida, perquè la salut és un bé que cal mimar. Aquestes i moltes altres raons justifiquen el treball insistent i sistemàtic de la salut, des de l’alimentació, des de l’esport, des dels hàbits saludables, des del descans, des de la prevenció de les dependències, des de l’afectivitat i la sexualitat, des de l’equilibri, des de les emocions…

 

INNOVACIÓ

Incorporem les noves tecnologies, noves experiències d’aprenentatge en tota la nostra activitat, planifiquem perquè l’alumne investigui, i desenvolupi noves habilitats que l’ajudaran en el seu creixement personal. Impliquem l’alumne en el seu procés d’aprenentatge, compartint, liderant, col·laborant…, en equip, en solitari, l’exposem a enfrontar-se i implicar-se en el seu procés d’aprenentatge.

Cerquem metodologies que el facin sentir còmode i implicat, poden triar el camí amb el qual es trobi més segur i identificat, eliminant barreres i posant al seu abast tots els recursos que li facilitin la integració dels nous aprenentatges.

 

ORIENTACIÓ DE FUTUR

Donem la mà als nostres alumnes quan entren a l’escola i els deixem anar quan ja han construït un projecte de futur, quan ja han creat el seu itinerari i se senten forts i segurs per enfrontar-se a una altra etapa de la seva vida.

Des de l’inici treballem per la qualitat i la maduresa i a poc a poc anem configurant tot un treball d’orientació que els posi en contacte amb un futur actiu i participatiu en la societat.