Xalest | Instal·lacions
15335
page,page-id-15335,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

Instal·lacions

AULES

AULES

Són espais polivalents on es desenvolupen els aprenentatges des d’un concepte de canvi i adaptació continu a les inquietuts dels alumnes i al progrés del seu aprenentatge.

Un espai, inicialment buit, que els alumnes van omplint i configurant al llarg del curs per esdevenir, al final del mateix, la història del seu aprenentatge.

MENJADOR

En la proposta d’escola saludable, el menjador té una importància rellevant com a espai d’hàbits, d’aprenentatge, de normes, de menja correcta, de convivència entre alumnes de socialització, d’hàbits d’higiene…, per tot això el nostre menjador garanteix un espai agradable i còmode.

MENJADOR
CUINA

CUINA

El nostre dinar és a càrrec de l’empresa “La nostra cuida de Sant Quirze”, amb la que elaborem conjuntament els menús. A la cuina gestionem el catering a l’hora del menjador, però també desenvolupem l’activitat de cuina amb els alumnes.

És un espai ampli i acondicionat per dur a terme les diferents propostes que treballem amb els alumnes.

PATI

El pati compte amb porteries de futbol i canastes de bàsquet. És un pati ampli que respon a les necessitats d’esbarjo i esport dels alumnes.

PATI
VESTUARIS

VESTUARIS

De nois i de noies, amb dutxes per a dur a terme la higiene després de l’esport o en qualsevol altre activitat, també per treballar amb els alumnes els hàbits d’higiene, tant importants en l’edat de l’adolescència.

TALLER

El nostre taller compte amb l’espai i les instal·lacions necessàries per desenvolupar l’activitat d’estampació, serigrafia, tampografia, ceràmica i disseny. Tots els alumnes fan taller i l’espai permet fer-ho des d’una perspectiva professionalitzadora.

TALLER
obrador1

OBRADOR

El nostre obrador compte amb l’espai i les instal·lacions necessàries per desenvolupar l’activitat fleca i pastisseria.

HORT

L’escola compte amb un espai d’hort on treballem horticultura, jardineria, reciclatge…, d’una forma ecològica i sostenible.

HORT

Realitzem algunes activitats fora de l’escola en espais específics: Teatre (auditori del centre cívic, Biblioteca pública, Esport: diferents seus esportives.