Xalest | Qui som
15593
page,page-id-15593,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

Qui som

ESCOLA

Xalest neix l’any 1992 per iniciativa professional amb l’objectiu de donar resposta educativa a alumnes que per les seves necessitats presenten dificultats per integrar-se en el  sistema ordinari.

Sota els principi de “Dignitat personal i qualitat Professional” volem reconèixer les capacitats i les habilitats dels nois i noies i per sobre de tot els seus drets  com a membres d’una comunitat.  Volem també formar per l’exitós exercici del futur desenvolupament laboral.

Xalest és una escola “inclusora”, entenen l’alumne en la seva globalitat i donant resposta integral a les seves necessitats,  que treballa perquè l’alumne formi part activa i participativa de la societat i per a que aquesta reconegui el seu valor social.

Xalest és un centre privat concertat amb la doble oferta:

Formativa:

ESO Educació secundària Obligatòria , amb una modificació curricular autoritzada pel Departament d’educació de la Generalitat de Catalunya, amb l’objectiu que l’alumne completi l’educació obligatòria.

Professionalitzadora:

PFI Programes de formació i inserció amb l’objectiu d’afavorir la futura inserció laboral de l’alumne.

FORMATIVA
Imagen 004
ALUMNES OBRADOR
PFI professionalitzadora

La formació a Xalest destaca en les àrees de Visual i plàstica, Música, Tecnologia i Taller on el treball està orientat al món artístic i amb docents amb formació especialitzada, la qual cosa permet uns resultats òptims, tant de producció de treball com d’evolució els alumnes.

Xalest és un centre de la ciutat de Sabadell amb una trajectòria consolidada i reconeguda al que assisteixen alumnes d’un àmplia zona de la comarca del Vallès Occidental.  Som també,  centre d’agrupament d’alumnat sord.

varietatdeproductes_cat